Indeks - Oversigt over hele materialet - Credits

Til brugeren

Tak fordi du har haft lyst til at anskaffe "At åbne en Verden". Jeg håber at du får glæde af materialet.

Der er 6 hovedindgange: De tre ikoner, Jesu fødsel, Jesu forklarelse, og Jesu nedfart til dødsriget. De handler henholdsvis om, hvordan det evige tager bolig hos menneskene, hvordan det evige erkendes, og om hvordan døden ikke er grænse. Dernæst er der Mannakorn, som især handler om kærlighedens liv og vilkår i verden. Den femte hovedindgang er en symbol- og billedvandring i en moderne kirke. Symbolerne dér udfolder og udbygger de øvrige temaer. Den sidste hovedindgang er "dåbshjørnet" nederst til højre. Det tolker dåbsritual, trosbekendelse og fadervor i tæt sammenhæng med resten af materialet og er en moderne, lille katekismus. Via "Kristusprismet" og "øjet" springer man meget direkte ind i sagen. Derfra er der adgang til et syvende lag: Jesus-siderne.

Når man surfer rundt, vil baggrundsfarve og navigationslinie øverst på siden fortælle, hvor man er. Man kan fra indekssiden også konsultere "lexicon" og "bibelbrug" - samt få en oversigt over hele materialet. Fra den er der yderligere muligheder - bl. a. for at se, hvordan der kan undervises udfra ?At åbne en Verden?.

Husk at tilmeld dig mailing-listen. Så får du lejlighedsvis orientering om nyt - samt om nye brugsmuligheder - i samspil mellem "Træfpunkt" på nettet.. Klik her for at sende .

Dialog med master
Der er mulighed for via e-mail at sende spørgsmål og kommentarer til undertegnede. Jeg vil søge at besvare alle spørgsmål direkte - og svar og kommentarer vil blive tilgængelige for alle på en debatopslagstavle på www.kristendomsundervisning.dk. Se træfpunkt. Kommentarer og meninger vil have indflydelse på næste opdatering. Sender nogen noget selvstændigt - stort eller småt, som jeg vil anvende, vil det naturligvis bliver anført under "credits" - og bidragydere vil modtage ny opdateret cd-rom.

Send her (Bevar "At åbne:" i emneangivelsen, men skriv gerne mere)

Kristen Skriver Frandsen